Cliënten reviews

 

 

—————————————————————————————————————————————–

Tanja en haar zus en meerdere paarden:

(…………..) Maar van af deze kant zeer veel vooruitgang en we hopen je, als Marjo weer op de klaver is, graag nog een keer te zien. Bedankt voor alle je goede zorg en de kracht dat ik het stapje naar de andere therapie heb kunnen maken.

Mvg en dikke kus Tanja Shari Isa en Ro

——————————————————————————————————————————————–

naam bekend bij NES therapie

De NES therapie heeft mij veel steun en verbetering gegeven tijdens een lang ziekteproces. Na maanden van ziek zijn en niet meer kunnen functioneren werd bij mij de ziekte van Lyme ontdekt. Ik was ook ontzettend onzeker en verdrietig geworden in de periode dat ik niet wist dat het Lyme was wat mij zo ziek maakte en moest antidepressiva gaan slikken.

Tijdens een zeer lange en zware antibioticakuur die volgde ben ik ook met de NES begonnen. Heel langzaam gingen beide behandelingen hun werk doen.

De NES scans waren voor mij vooral zo bijzonder omdat ze behalve lichamelijke verstoringen  ook  informatie over je emotionele en psychische gesteldheid geven. Deze dingen waren bij mij iedere keer zo raak en waar. En ik heb ze één voor één met behulp van de druppels kunnen verwerken en een plek gegeven.

Nu, bijna een jaar later ben weer aan het werk en op vele fronten terug, antidepressiva heb ik afgebouwd. Hoewel ik nog  restverschijnselen heb, vroeg naar bed moet en eigenlijk een aangepast leven moet leiden mag ik toch van geluk spreken. Voor de toekomst vertrouw ik er op dat het steeds beter zal gaan.

Af en toe gebruik ik nog steeds NES druppels ter ondersteuning van mijn weerstand, energie en stressbestendigheid

 

——————————————————————————————————————————————–

14 oktober 2015   Ervaring van Stans met Nes en Mihealth met haar jonge paard Rubie.

Mijn paard van 1,5 jaar is een Shire. Het grootste paardenras. Op dit moment is zij ongeveer 1.70 meter groot en zal waarschijnlijk 1.85 meter groot worden.

Rubie is te snel gegroeid omdat ik haar te goed gevoerd heb. Ik heb haar veulenbrok gevoerd op advies van de voerhandel. Hierdoor is zij kreupel geworden, haar gewrichten konden de groei niet bijbenen. Met beide voorbenen stond zij overkoot. Ze stond de hele dag en nacht op de wei samen met haar 3 vrienden.

Lily kwam op mijn verzoek vanaf begin april tot begin augustus 2015. Vier keer heeft zij een scan gemaakt van Rubie. Ik heb zelf de punten behandeld die daaruit kwamen omdat ik zelf een Mihealth heb. Rubie kreeg ook infoceuticals. Tijdens deze behandeling stond Rubie op een bestrate paddock en had ze een zandpaddock. We besloten haar ongeveer 1 uur per dag op de wei te laten. Dit was omdat ze haar achterhand tijdens het grazen teveel onder de massa plaatste om goed in evenwicht te blijven. Deze overbelasting was ook in de NES scan te zien. Achteraf weet ik dat paarden daar ook een “karperrug”mee kunnen ontwikkelen. Bij Rubie is dat nu gelukkig niet gebeurd, door het goede advies van Lily.

Voordat Lily kwam had ik van een orthopeed van de Lingehoeve te horen gekregen,  in overleg met mijn veearts, dat ik Rubie beter kon laten inslapen. Dat was vreselijk nieuws. Rubie stond op dat moment naast mij. Ze had mij nog nooit pijn gedaan, maar op dat moment beet ze vrij hard in mijn arm. Ik wist vrij zeker dat we hier een oplossing voor konden vinden. Het doel was: dat Rubie pijnvrij in leven zou kunnen blijven en dat ik niet perse op haar hoef te rijden. Als ze maar gewoon bij ons kon blijven als gezinslid.

Dus zo begon de behandeling van Lily. Iedere keer ging het ietsje beter en ook de hoefsmid werkte mee door haar iedere maand te bekappen. 4 maanden later ging Rubie weer hele dagen de wei op, ze liep veel beter! Na 7 maanden kon ik weer rustig aan grondwerk met haar doen. Zelf zie ik dat ze nog een klein beetje overkoot staat soms, maar een ander die het niet weet, ziet het niet. Mijn veearts en mijn hoefsmid vinden het een wonder. Volgens mijn hoefsmid zal ik haar gewoon kunnen berijden in de toekomst.

Rubie is nu 2,5 jaar, en 1.80 meter groot. Ze zal tot ongeveer 4 of 4,5 jaar blijven groeien in de hoogte en tot haar 6e  uitzwaren in de breedte. Ze is een gelukkig paard, dat zie ik aan haar.

Dank je wel Lily, voor al je goede zorgen!

Stans en Rubie.

——————————————————————————————————————————————-

‘Ik kwam bij Lily omdat ik nieuwsgierig was naar de NES BSM Therapie. Had er nog nooit van gehoord en wilde er graag mee kennismaken. ik had wat vage, vervelende klachten zoals moeheid, onrust en soms diarree.

Ik weet dat lichamelijke klachten altijd samenhangen met (lichte) psychische klachten, maar dat dit zo duidelijk uit de scan bij Lily komt, vind ik nog steeds verbazingwekkend. Je legt je hand op een soort computermuis en een paar tellen later zie je precies waar je letterlijk en figuurlijk niet lekker in je vel zit! Wat mij jaren studie heeft gekost om meer te begrijpen van mezelf, verscheen nu gewoon als uitslag op het scherm. Wat een vooruitgang in de medische wereld is dit!

Niemand kan mij nog wijsmaken dat psychosomatische klachten niet zouden bestaan.

Na drie behandelingen bij Lily voel ik me steeds beter. De klachten zijn weg en voor zover er nog iets psychisch zit, krijg ik het zelf weg met Emotional Freedom Techniques. Daar ben ik dan weer in gespecialiseerd.

Dus, zijn je lichamelijke klachten weg maar zit je toch nog niet lekker in je vel? Vraag Lily dan naar mij. We zijn samen een team in het gezond houden van onze medemens!

Anne Gouweloos www.psychotheker.nl

——————————————————————————————————————————————-

Hoi Lily,

hierbij een gedeelte van mijn ervaringen:

Met een vrij druk werkritme schoot gezond eten en sporten er nogal eens bij in. Ik merkte dat ik vaker erg moe was en sneller griepjes meepikte. Daarop besloot ik een scan te laten maken bij Lily. Daaruit bleek dat mijn lichaam het een en ander wel wat beter in balans kon brengen. Ik kreeg flesjes mee en heb trouw elke dag de druppels genomen. Na een maand waren ze op en ben ik teruggegaan voor een nieuwe scan. Dat patroon herhaalde zich een paar keer. Zonder dat er een specifiek omslagpunt aan te wijzen viel merkte ik wel dat ik me er goed bij voelde. Ik sliep beter, had een stuk meer energie en lachte dus ook weer meer. Voor mij is het een prettige ervaring geweest.

Martin

—————————————————————————————————————————————–

Hallo Lily

Het gaat goed hoor, weer minder hoofdpijn.

Groetjes, Joany

—————————————————————————————————————————————–

Het consult bij jou was een bijzondere ervaring. Om zo “doorgemeten” te worden. Heel raar om zo bepaalde uitslagen te horen. Je weet als je het hoort, dat het ook echt klopt. Het is wel een bevestiging. De druppels daarna hebben mij geholpen lekkerder in mijn vel te zitten.

groeten Lieke

—————————————————————————————————————————————-

Angeli 59 jaar, Ik had enorm last van Hartoverslagen, ben bij de cardioloog geweest en heb hierbij allerlei onderzoeken gehad en ja daar kwam ook duidelijk dat per 24 uur 15.000 overslagen had, er was weinig aan te doen , heb verschillende betablokkers geprobeerd, waar de klacht nog erger werd. ‘s middags moest ik rusten en dat is echt niks voor mij. Thea zag mij en zei “het gaat niet goed met jou”, ze zei ” ik heb misschien wel wat voor jou”. Ik kreeg het adres van Lily Venema. Kortom ik naar Lily toe, zij scande mij en gaf druppels. Binnen 1 maand had ik resultaat en geen hartkloppingen meer. Ook op het ECG en het Holterkastje waren geen overslagen meer te zien.  Ben ontzettend blij dat Lily mijn klachten weg heeft kunnen nemen. Mijn dank is groot.

—————————————————————————————————————————————

 

Nelleke, december 2014

Belangrijkste klachten: jarenlang last van ontstoken tandvlees en steenkoude voeten.

Ik ben me op een andere manier bewust geworden van mijn dagelijks functioneren. Vooral mentaal vond ik het opmerkelijk dat ik me zo goed voelde. Relaxed, en dat is wat anders dan onverschillig. Gewoon prima. Liet ik me eerder van tijd tot tijd gek maken door stress en tijdsdruk op het werk, nu lukte het zonder problemen om kalm en goed gehumeurd gestaag door te werken.

Pas achteraf is het me opgevallen dat ik nooit meer last heb van mijn maag, terwijl die me voorheen toch met regelmaat pijnklachten opleverde.

Het tandvlees is stabiel. De Schüssler tabletjes neem ik nog dagelijks in. Ik hoop dat het herstel zich ook op lange termijn voortzet. Aanvankelijk meende ik in de najaarsperiode ook van het probleem van de te vaak koude voeten te zijn verlost. Maar nu het echt wat kouder wordt, merk ik dat dat niet helemaal over is. Wel lijkt ook dat milder ; niet meer zo extreem. Misschien een kwestie van wat meer geduld, en er nog eens een consult aan besteden ? Hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd nog eens een afspraak inplannen ?

——————————————————————————————————————————————-

Rob Venema, inderdaad, de man van Lily.

In 2010 kwam ik bij Ad Herrijgers in Zundert. Ad heeft een praktijk voor Chinese geneeskunde, Bai Gong, en doet ook NES therapie. Ruim 20 jaar had ik al last van hooikoorts. Van februari tot juni had ik een verstopte neus, jeukende ogen en  een grieperig gevoel. Ik slikte anti histamine pilletjes en had een neus spray en oogdruppels. Na de NES therapie was de hooikoorts over en is het nooit meer terug gekomen.

Zo is de NES therapie in huize Venema gekomen.