miHealth

De Nes miHealth is  ’the new generation’ op het gebied van welzijnsondersteuning.  Dit handzame apparaatje is in staat om bio-informatie naar het lichaam te sturen om delen van het lichaam van meer energie te voorzien of om blokkades op te heffen. De NES miHealth zendt frequenties uit die overeenstemmen met die van specifieke lichaamsdelen zoals botten, spieren, pezen, gewrichten en meridianen. Hierdoor is snellere en effectievere behandeling mogelijk. Het lichaam krijgt de informatie, die het nodig heeft om terug te keren tot de oorspronkelijke natuurlijke staat, van waaruit alle genezing begint.

Wilt u ook NU al de technologie van de toekomst ontdekken?

Tijdens de behandeling (3 – 30 minuten) wordt met de NES miHealth zachtjes over het lichaam bewogen (on-body), de behandeling kan ook middels de zendfunctie van het lichaam af gegeven worden (off-body). De cliënt ervaart hoogstens zachte tintelingen en na de behandeling voelt hij zich over het algemeen ontspannen.

Paarden reageren heel direct op de miHealth. Ze vinden het heerlijk om ‘gefuzzed’ te worden. Je ziet ze veranderen als de miHealth aangaat; ze spitsen de oren, kijken oplettend en ontspannen dan. Sommige frequenties vinden ze niks, dan lopen ze weg.

Doordat de miHealth op veel verschillende frquenties kan uitzenden kan het ingezet worden bij allerlei problemen.