NES Health energietherapie

NES  = Nutri-Energetics System

De NES Health scan analyseert je energieveld en geeft aanbevelingen voor herstel. De NES therapie combineert oude en nieuwe inzichten; van traditionele Chinese geneeskunde tot homeopathie en westerse geneeskunde.

NES ProVision is één van de eerste computer systemen, welke een complete energetiche scan van je lichaam maakt, zonder dat dit belastend is voor de gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment.  De balans wordt hersteld door het innemen van infoceuticals. Dit zijn mineralen waarvan het energieveld versterkt is en welke in druppelvorm met water worden ingenomen.  De druppels dienen eenmaal per dag te worden ingenomen. Aan de hand van de scan wordt ook de miHealth ingezet voor een kick-start naar een betere gezondheid. De MiHealth is een gecertificeerd apparaat dat frequenties uitzend.

De NES therapie ziet het lichaam als een geheel. Door te werken naar de kern van de kwaal kunnen lichaamsfuncties weer versterkt en in evenwicht gebracht worden, zoals ze in oorsprong moeten zijn. De NES versterkt het lichaam door steeds stukjes van de verstoring op te ruimen. Uiteindelijk komt het lichaam in balans en verdwijnen de klachten. Het kan hierbij gaan om lichamelijke klachten maar bijvoorbeeld ook om emotionele onbalans, psychische klachten of slaapproblemen. Het lichaamsveld kan verstoord zijn door stoffen in het milieu, bacteriën en virussen, straling, shock of emotionele, fysieke en andere factoren. Samen  met jou wordt een programma uitgezet dat leidt tot een evenwichtig, in balans verkerend lichaam. Het herstel kan enige maanden in beslag nemen, waarbij enkele scans nodig zijn om tot de kern te komen.

  • Een NES scan duurt 10 seconden. Uw hand ligt op een soort computermuis die uw lichaamsveld scant.
  • Jouw scan is direct zichtbaar op het scherm. Samen bespreken we de resultaten en vergelijken we die met uw gezondheidsklachten, zodat je begrijpt wat er in je lichaamsveld en je lichaam gebeurt. De uitleg wordt naar je gemaild zodat je het thuis nog eens op je gemak kan nalezen.
  • Op basis hiervan wordt een aanbeveling gegeven over de infoceuticals. Deze voorzien het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam weer van de juiste informatie en energie.
  • Elk infoceutical bevat kleine hoeveelheden micro-mineralen die zijn ingeprent met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken. De infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen.
  • Na ongeveer 1 maand  worden op basis van een nieuwe scan nieuwe infoceuticals voorgeschreven.
  • De NES therapie werkt in lagen (zoals bij het afpellen van een ui); eerst worden de grote velden aangepakt en wordt de energievoorziening verbeterd. Ook gaan we een begin maken met het opruimen van zware metalen en het verbeteren van informatiestromen. Daarna is de weg vrij om diepere blokkades en verstoringen aan te pakken.
  • Met de NES infoceuticals werk je in  3 tot 6 energiescans naar balans en herstel.

Nes therapie is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben positieve veranderingen ervaren dankzij NES therapie zoals: verbeterde gezondheid, diepere slaap, meer energie, grotere emotionele stabiliteit, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van de huid, evenwichtigere bloedsuikerspiegel, grotere mentale helderheid,  beter bestand zijn tegen stress, vermindering van pijn en ongemakken.

De NES versterkt het lichaam door steeds stukjes van de verstoring op te ruimen. Uiteindelijk komt het lichaam in balans en verdwijnen de klachten. NES therapie kan ingezet worden bij allerlei aandoeningen.

Feel Good infoceuticals

Er zijn nu ook 16 verschillende Feel Good infoceuticals. Deze kunnen in overleg zonder scan ingezet worden. Deze infoceuticals zorgen ervoor dat je je goed voelt (de naam zegt het al)  en ze geven geen ontgiftingsverschijnselen. Ze geven positieve informatie aan je lichaam.

 Preventie

Meet regelmatig je gezondheid voor het beste resultaat! Je krijgt een persoonlijke rapport, welke wordt besproken en opgestuurd. Met jou bevindingen kan je gericht actie ondernemen naar een beter welzijn. Ben jij benieuwd hoe jouw energieveld eruit ziet of hoe het met jou vitaliteit is gesteld? Meet het en je weet het!

Disclaimer

De NES Health scan is een energetische beoordelingscan. NES Provision claimt niet ziektes te diagnosticeren, te genezen, te voorkomen of te behandelen. NES Health en haar claims zijn niet geëvalueerd door een overheidsinstelling of regelgevende instantie.