Nieuws

Per 1-1-2018 ben ik gestopt als therapeut en neem niet langer deel uit van het Paard en Totaalzorg team. Als uw paard klachten of problemen heeft kan ik het Paard Totaal Zorg team van harte aanbevelen. Kijk op de website van Paardentotaalzorg Hoeksche Waard voor meer informatie.

IMG_8121 Tint

Paard en Totaalzorg en andere experts bekijken jouw paard en geven advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paard en totaal zorg’ body check.

Knipsel

 

 

 

 

 

 

 

 

Paard en totaal zorg Hoeksche Waard

‘Paard en totaal zorg’ is van start gegaan en de NES therapie maakt onderdeel uit van het team van Paardentotaalzorg. Met dit team werken wij graag aan de gezondheid, het geluk en verbeterde prestaties van jouw paard.
Met een NES scan krijg je meer inzicht in de emotionele en lichamelijke conditie van je paard. (ook van de rijders trouwens)

E91A1370

kijk op www.paardentotaalzorg.nl

En houdt facebook in de gaten voor workshops en paarden screening dagen.

 

 

 

 

‘In diepe verbinding met je paard’ tweedaagse

In deze weekend cursus op 2 en 3 mei 2015 nemen Anita van Gils en Marion Alblas u mee om in meer connectie met uzelf en uw paard te gaan rijden. Op zondag 3 mei geef ik uitleg over de NES Health en ga ik NES scans maken van enkele paarden. Daarbij laat ik zien welke ‘Wellness’ reactie de miHealth heeft op de paarden en kunnen de deelnemers dit zelf ook ervaren.

NES Health scan in Paardenklas Edudelta

Op dinsdag 31 maart 2015 hebben Anita van Gils en ik een workshop gehouden voor de paardenklas van Edudelta Barendrecht bij manege Waalzicht. Zestien meiden uit de klas van Caroline Rijpkema kregen uitleg over het energieveld en de manier waarop je een paard kunt scannen en hoe je een diepere en bewustere relatie met je paard kan hebben. Ook zagen de leerlingen hoe de paarden Cheyene en Jasmine reageerden op de rustgevende golven van de MiHeath. De meisjes waren geïnteresseerd en stelden veel vragen.

100_6567

Bijscholing NES Health

Op 21 en 22 februari en 6, 7.  8 en 9 maart 2015 heb ik deelgenomen aan een herhalingscursus van de level 1 en 2 training van de NES Health met docent Peter Paulissen. Het was FANTASTISCH ! Ik heb weer heel veel bijgeleerd.

Aktie Glazen huis 2014

Sportschool Fitness Paradise in Oud-Beijerland organisserde een kerst inzamel aktie voor het Glazen Huis. Ik heb deze aktie van mijn sportschool ondersteund door een bijdrage en door bonnen voor de bingo.  Vier mensen  hebben een bon voor een gratis NES scan met een feel-good infoceutical  gewonnen. Met deze bon ondersteund de NES Health het mooie  initiatief van Fitness Paradise  om geld in te zamelen voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel  geweld.

 

NES Health organisatie

De NES Health therapeuten zijn te vinden in bijna alle landen van Europa, in de V.S., Rusland, Japan en Australie. Het jaarlijkse wereld NES Health congres wordt dit jaar in oktober in Mexico gehouden.

Mexico was een beetje te ver weg voor mij, maar ik was op 27 september wel op de landelijke NES Health dag in Doorn. Er was weer veel nieuws van de NES Health organisatie; er komt o.a. een speciale NES scan voor dieren. Veel therapeuten en dierenartsen bereiken goede resultaten bij dieren met de miHealth en de infoceuticals. Om het energieveld van dieren nog beter  in beeld te brengen komen er nu NES provision programma’s die afgestemd zijn op de verschillende diersoorten.

 

Samenwerking met Anita van Gils

In augustus 2014 heb ik kennis gemaakt met Anita van Gils uit Numansdorp en haar twee paarden. Anita is zelf Reconecting Healing therapeut. De basis van de NES therapie is dezelfde als de Reconnective Healing. De kern is dat de balans in het energieveld hersteld wordt.

Daar er zo veel overeenkomst is in de NES Health therapie en de recconective healing hebben Anita en ik besloten om samen te werken. U kunt hier meer over lezen op de website van Anita van Gils: http://www.anichi.nl/ en haar bellen op nr. 0615906739

lees meer over onze samenwerking op de pagina NES bij paarden van deze website.

DSC_2467

 

 

 

 

 

 

Feel Good infoceuticals

De feel good infoceuticals zorgen ervoor (zoals de naam al zegt) dat we ons goed voelen. Deze infoceuticals veroorzaken geen ontgiftingsreactie en je kunt ze elke dag gebruiken. Er zijn 16 verschillende Feel good Infoceuticals.  Ze geven positieve informatie aan je lichaam en kunnen in overleg met de NES therapeut ingezet worden zonder scan. Op de NES Health pagina staat meer over deze flesjes.

 

Update NES provision en miHealth

In juli was er vanuit de NES Health organisatie een update voor de NES Provision en de miHealth. De schermen van de scan zijn een beetje veranderd en de zeven hoofdchakra’s zijn nu ook zichtbaar in een scherm.

Daarnaast is er nu een scherm met de belangrijkste behandelpunten voor de miHealth, de energetic rejuvenation (ER) punten. Naast de normale frequenties van de miHealth Pro en de krachtige SMI functies en de MR functies die al extra op mijn miHealth stonden, staan er nu nieuwe  ER functies op. Alle miHealth functies kunnen direct tijdens het consult ingezet worden. Dit geeft een krachtige start aan het zelf-herstellend vermogen van uw lichaam.

 

VBAG beroepsvereniging

Met grote trots kan ik vertellen dat ik per 1 mei 2014 ben toegelaten tot de VBAG, de beroepsvereniging ter bevordering van alternatieve geneeskunde. De VBAG is de grootste beroepsvereniging van natuurgeneeskundig therapeuten. Uitgangspunten van de VBAG zijn dat de aangesloten therapeuten zijn opgeleid op HBO-niveau, zij continu nascholing volgen en deelnemen aan intervisie en intercollegiale toetsing. Deze eisen waarborgen blijvend de kwaliteit van de VBAG leden.

Dit betekend dat ik aan de eisen van de VBAG voldoe en dat ik mijn AGB codes heb en ingeschreven ben bij het landelijk register van therapeuten. Cliënten, die aanvullend verzekerd zijn, kunnen het consult van de NES BSM therapie gedeeltelijk declareren bij hun zorgverzekeraar. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort aanvullende verzekering.

 

Samenwerking Fysiotherapie praktijk Poll

Drie fysiotherapeuten die verbonden zijn aan fysiotherapie praktijk Poll in Hellevoetsluis gebruiken de miHealth bij hun beahndelingen. Blessures knappen sneller op en mensen voelen zich er goed bij. Voor de meer gecompliceerde word ik af en toe gevraagd om naar Hellevoetsluis te koemen om een NES Health scan te maken bij deze mensen. Door de informatie uit de scan kunnen de fysiotherapeuten de miHealth nog gerichter inzetten bij hun clienten.

Olympische spelen

Nederland heeft veel gouden en zilveren medailles behaald op de Olympische winterspelen in februari 2014. Opvallend was ook de prestatie van Jorien ter Mors. Deze schaatster heeft  een hele goede prestatie geleverd met de dames short track ploeg en daarna zelf nog even goud op de  1500m gewonnen. Jorien is begeleid door een fysiotherapeut uit Friesland die ook de NES bij haar heeft toegepast. Door de NES infoceuticals en de miHealth slapen sporters beter, herstellen ze beter en zijn ze meer ontspannen. Dit heeft een positieve invleod op hun sportprestaties.

 

Paarden

Vanaf eind 2013 werk ik ook met paarden.  J. bijvoorbeeld, een oud paard met glad afgesleten kiezen at geen hooi meer. Hij draaide balletjes van het hooi en spuugde die dan uit. Na gefuzzed te zijn met de miHealth ging dit paard weer eten en zijn humeur knapte enorm op. De behandeling  wordt zo af en toe op verzoek van de eigenaar herhaald.

De paarden vinden het heerlijk om ‘gefuzzed’ te worden.  Vooral inner peace werkt heel goed, de paarden staan er dan helemaal relaxed bij.  Inmiddels heb ik een aantal hele  ’grote’ vrienden.

 

miHealth en NES provision in zorgcentra

Vier verzorgingshuizen van Zorgpartners Midden Holland hebben de miHealth en de NES provision scan omarmt. Samen met twee ervaren docenten van de NES heb ik een groep van 23 medewerkers in 2 scholingsdagen wegwijs mogen maken met de miHealth. De medewerkers hebben de miHealth  enkele weken gebruikt om het apparaat goed te leren kennen. Zij hebben zichzelf en hun buren, vrienden en familie ’gefuzzed’ met opmerkelijke goede resultaten. Daarna is een pilot van 3 maanden uitgevoerd in de zorgcentra, De clienten en de gebruikers waren zeer tevreden met de resultaten van de miHealth. Decubites wonden gingen dicht en mensen voelen zich beter. Bewoners van de zorgcentra vragen om ‘gefuzzed’ te worden.  De Zorgpartners Midden Holland hebben inmiddels 9 miHealth’s aangeschaft. Het begeleidingstraject voor de verzorgenden wordt vervolgt.

 

miHealth in NES provision scan en kick start:

De NES provision scan geeft sinds kort advies voor de inzet van bepaalde functies van de miHealth. Deze functies geven de inzet van de infoceuticals een kick-start voor een beter en sneller resultaat. De miHealth kan ook op zichzelf ingezet worden.

 

Congres 2013:

NES Health zet belangrijke stappen in het verder ontwikkelen van therapieën en methoden waarmee NES behandelaars nog betere resultaten zullen bereiken. Ik heb op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni deelgenomen aan het NES Health  ‘NES Benelux Congres’ in het Conferentiecentrum Kaap Doorn te Doorn en heb daar weer heel veel geleerd.

 

Bijscholingen:

  • intervisie BSM: 4 á 5 keer per jaar
  • bijscholingsdagen van de IBSM
  • bijscholingsdagen van de NES Health en de MiHealth
  • seminars van Energetica Natura
  • webinars van de NES Health
  • jaarlijkse herhaling EHBO

 

Sport:

De Hongaarse Olympische sporters hebben op de Olympische spelen in Londen in 2012 opmerkelijke sportprestaties geleverd door de inzet van de miHealth en de NES infoceuticals. De sporters konden zich beter concentreren, sliepen beter, waren meer ontspannen en hun sportblessures waren sneller opgelost. De NES therapie en de mihHealth zijn geen doping, maar versterken het Human Body Field waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Hierdoor kunnen sporters beter presteren. Inmiddels raken de miHealth en de NES therapie al aardig bekend en gevraagd in de sportwereld.

Dieren:

Op het congres was een dierenarts uit Belgie die alle dieren in zijn praktijk met de miHealth behandeld, met uitstekend resultaat.

Fysiotherapie:

Steeds meer fysiotherapeuten zetten de miHealth in bij hun behandeling. Met deze behandeling behalen zij sneller en beter resultaat, tot tevredenheid van hun cliënten.

 

Beauty evenement:

Op 16 maart 2013 heb ik met de NES Provision en de NES miHealth deelgenomen aan het Beauty Evenement in ‘sGravendeel. De opbrengst van dit evenement is ruim € 10550,-  en komt ten goede aan de kankerbestrijding. Dit is een prachtig resultaat van een mooie middag met massages, pedicure, visage, glamour, mode en de gezondheidcheck met de NES Provision. Er was veel belangstelling voor de NES Health en 15 deelnemers hebben een NES energiescan laten maken.

In mijn visie moet je allert zijn op de mogelijke oorzaken van kanker.  Door gezond te leven, niet te roken en zoveel mogelijk stress te vermijden kun je misschien al een heel eind komen. Zie de tips voor gezond leven op deze website. Daarnaast zijn er verstoringen in het milieu zoals bestrijdingsmiddelen, straling, fijn stof in de lucht  en toevoegingen aan voedsel. Dit is niet altijd te vermijden maar je kunt er wel allert op zijn. Met de NES Provision scan kun je de energietekorten in organen en meridianen zichtbaar maken. Ook de stapeling van zware metalen en gevoeligheid voor straling worden zichtbaar. Met de infoceuticals kun je deze verstoringen wegwerken waardoor het lichaam zelf weer zorgt voor evenwicht en herstel.

Gladiool

Op het Beauty Evenement hebben vele bezoekers een bloembol van mij gekregen. In deze bloembol zit de informatie en energie om zich, met de juiste verzorging, te ontwikkelen tot een mooie Gladiool. Deze bloem wordt uitgereikt bij de 4-daagse en staat symbool voor kracht en overwinning.

Poottijd: maart tot en met mei, 10 cm diepte,  15 cm uit elkaar

Bloeitijd juli / augustus, hoogte 125 cm.  Veel succes met de bloem.

Soms heeft een mens te weinig energie of is er een verstoring of blokkade. Dan heb je een zetje nodig. De NES therapie geeft de juiste energie om in balans te komen en te groeien en tot bloei te komen.